WordCamp Norge 2013 vel overstått

Med nesten 200 påmeldte, og foredragsholdere som Frederick Townes, må vi si oss godt fornøyde med årets WordCamp. Programmet startet klokken 10:00 på lørdag, med Noel Tock, Marko Heijnen og Remkus de Vries, etterfulgt av Konstantin Kovshenin som kunne gi oss noen gode tips på hvordan man gjør det beste ut av WordPress- themes. Det var flere foredragsholdere som hadde flydd langveis fra, men alle trosset jetlaget for å levere av sin kunnskap og erfaring til alle som var i salen. Thomas Bensmann fra Metronet var en av de Norske foredragsholderne, og fikk gode tilbakemeldinger fra blant annet seniorrådgiver innen teknologi for Mashable, Frederick Townes, som mente at Thomas fikk responsivt design til å høres enkelt ut.
Foredragene hadde noe for alle, og pausene ble utnyttet til å knytte nye kontakter, og ikke minst mingle med likesinnede.
Det var godt oppmøte på alle foredrag, og det viste bare at programmet til WordCamp Norge traff en bred gruppe mennesker i år, med et godt representert utvalg av foredragsholdere.
WordCamp Norge ble avsluttet på søndagen, med et såkalt “hackathon”, der målet var å pusse opp nettsidene til Child’s Dream og CISV Norge. Dette foregikk i Metronet sine lokaler, og med nærmere 50 utviklere i aktivitet, ble også dette et vellykket arrangement.

PS! Fikk du ikke med deg WordCamp Norge 2013, følg med på WordPress.tv de nærmeste dagene. Følg også hashtagen #WCNorge på Twitter.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.