Hva er WordCamp?

Alt på en WordCamp handler om WordPress. Den første WordCamp i historien ble holdt i San Fransisco i 2006, varte i en dag og hadde over 500 påmeldte. Etter dette har konseptet om en hel dag dedikert til WordPress spredd seg, og det finnes i dag over 150 ulike WordCamps i verden. I 2012 ble den første offisielle WordCamp Norway arrangert, og hadde i overkant av hundre påmeldte. Etterspørselen var større enn kapasiteten, så i år ser vi frem til et større arrangement med flere foredragsholdere og en utvidet dag for utviklere.
WordCamp er basert på frivillig arbeid – hvor foredragsholdere, arrangører og andre frivillige jobber gratis. Derfor er det alltid enorme mengder engasjement og god stemning på en WordCamp, da alle jobber for å bidra til en super event for WordPress-interesserte.

Innholdet på en WordCamp vil selvsagt variere fra land til land, men det vil alltid være WordPress som er i fokus. På WordCamp Norway 2013 kan du få med deg alt fra knallgode foredrag til tips og triks som gjør hverdagen enklere for deg som jobber med WordPress.

Nå er det bare 11 dager igjen til WordCamp! Klikk her for å kjøpe billett.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.